Ook kleine dingen vind ik avontuurlijk

"Ik houd van avontuur in de breedste zin van het woord: in de blubber met de auto, op pad met onze honden, maar ook wanneer ik met mensen aan de slag ga en hen help bij het zetten van haalbare en impactvolle stappen."

Coach en relatietherapeut Sanne Roks
Coach Sanne Roks Coaching Utrecht

Sanne in het kort

Ik ben Sanne Roks MSc. Ik ben in 1981 geboren in Breda en woon nu alweer een hele tijd in Utrecht, samen met Martijn en twee grote honden. Het liefst banjer ik buiten, in de natuur. Uiterlijk interesseert me niet zoveel, maar nagellak vind ik tof. Echt dól ben ik op mijn werk en ik wissel werken af met terras-hangen en vuurtje stoken. Ik houd van 'dingen leren', van ruimte zoeken en mogelijkheden vinden. Sommige mensen vinden ouder worden jammer. Ik heb dat niet. Ik geniet namelijk iedere dag opnieuw van de leerkansen die het leven me brengt: steeds meer over 'mens-zijn' te weten komen en meer rust vinden in mijn eigen 'zijn'.

Coach Sanne Roks Coaching Utrecht

De dingen die ik ♡

♡ In de lente en zomer start ik mijn dag lekker vroeg... het liefst als de meeste mensen nog liggen te snurken. Ik maak dan een heerlijk bakkie filterkoffie, droom nog wat, doe Chi-Kungs en wandel met de honden. Een rustige start vind ik het halve werk ;-)

♡ Ik vind het fijn om bewust met de seizoenen, de wisselingen in het weer en de hoeveelheid daglicht mee te bewegen. Het voelt logisch om het ritme van de maankalender te volgen; iedere volle maan vier ik daarom met een vuurtje.

♡ Blij wordt ik van knutselen en prutsen. Meestal zijn het knutselwerkjes die 'met buiten zijn' te maken hebben. Zo ga ik bijvoorbeeld vandaag een poging wagen met het verkolen van katoen, zodat ik met een vuursteen een fikkie kan starten. Echt ontspannend...

♡ Ik geloof dat mensen zichzelf iedere dag opnieuw kunnen uitvinden en omtoveren tot een kersvers mens. Ik vind dat een heerlijke kans!

Coach Sanne Roks Coaching Utrecht

Delen is voor mij de sleutel

We hebben met zijn allen heel wat meer wijsheid nodig in deze wereld en daaraan bijdragen is mijn missie. Iedere dag leer ik bij en verzamel ik meer kennis. Die kennis deel ik het liefst direct weer met jou, zodat jij het op jouw beurt, weer kunt delen met anderen om je heen. Mijn motto is dan ook: zorg goed voor jezelf en deel je gezondheid daarna met anderen.

100%

Liefde voor mijn vak

100%
Op zoek naar ruimte in vraagstukken
100%
Nieuwsgierig naar jouw verhaal
arrow_drop_up arrow_drop_down