arrow_drop_up arrow_drop_down

Ook kleine dingen zijn avontuurlijk

"Ik houd van avontuur in de breedste zin van het woord: in de blubber met de auto, op pad met onze honden, maar ook wanneer ik met mensen aan de slag ga en hen help bij het zetten van haalbare en impactvolle stappen."

Coach en relatietherapeut Sanne Roks
Coach Sanne Roks Coaching Utrecht

Sanne in het kort

Ik ben Sanne Roks MSc. Ik ben in 1981 geboren in Breda en woon nu alweer een hele tijd in Utrecht, samen met Martijn en twee grote honden. Het liefst banjer ik buiten, in de natuur. Uiterlijk interesseert me niet zoveel, maar nagellak vind ik tof. Echt dól ben ik op mijn werk en ik wissel werken af met terras-hangen en vuurtje stoken. Ik houd van 'dingen leren', van ruimte zoeken en mogelijkheden vinden. Sommige mensen vinden ouder worden jammer. Ik heb dat niet. Ik geniet namelijk iedere dag opnieuw van de leerkansen die het leven me brengt: steeds meer over 'mens-zijn' te weten komen en meer rust vinden in mijn eigen 'zijn'.

Werken als coach voelt voor mij zingevend. Ik hoop op deze manier bij te dragen aan een 'lerende wereld', waarin we op een gezonde manier met onszelf, anderen en de aarde omgaan. Mijn motto is dan ook: zorg goed voor jezelf en deel je gezondheid daarna met anderen.

De dingen die ik ♡

♡ In de lente en zomer start ik mijn dag lekker vroeg... het liefst als iedereen nog in dromenland ligt te snurken. Ik maak dan een heerlijk bakkie filterkoffie, droom nog wat, doe Chi-Kungs en wandel met de honden. Een rustige start vind ik het halve werk ;-)

♡ Bewust leven met de seizoenen, de wisselingen in het weer en de hoeveelheid daglicht, dat vind ik fijn. Het voelt dan ook logisch om het ritme van de maankalender te volgen; iedere volle maan vier ik met een ritueel vuurtje.

♡ Blij wordt ik van knutselen en prutsen. Meestal zijn het knutselwerkjes die 'met buiten zijn' te maken hebben. Zo ga ik bijvoorbeeld vandaag proberen katoen te verkolen, zodat ik met een vuursteen een fikkie kan starten. Echt ontspannend... Ik zie het als een soort alternatieve meditatie.

♡ Ik geloof dat mensen zichzelf iedere dag opnieuw kunnen uitvinden en omtoveren tot een kersvers mens. Ik vind dat een heerlijke kans!

Coach Sanne Roks Coaching Utrecht

De schat van de ekster

Ze zeggen dat het een mythe is, maar toch... Ken je het verhaal van de ekster? Hij trekt alles overhoop, duikt in prullenbakken en haalt het onderste uit de kan. Hij zoekt -hij is hiervoor geboren- naar blinkertjes en schatten. Heeft hij een nieuw juweel gevonden? Dan brengt hij het naar zijn nest en herschikt zijn collectie. Wat een pracht!


Wat het verhaaltje van de ekster ons vergeet te vertellen, is dat schatten zich kunnen delen en vermenigvuldigen... en dat is precies wat ik graag doe ♡

Wat anderen over Sanne zeggen

Transparant tot de kern

"Sanne is naar mijn idee geboren om mensen te laten groeien. Door feedback en transparantie niet te schromen. Door te kijken en te voelen. Ze is betrokken, werkt divers en raakt op een natuurlijke wijze de kern."

Liefdevol onderzoekend

"Typisch Sanne vind ik, dat ze altijd vragen blijft stellen en onderzoeken. Liefdevol gaat ze door waar anderen ophouden. Ik vind dat heerlijk, want ik weet dat ze niet stopt vóór iets 'goed' is."

Oordeel-vrije ontwikkelaar

"Sanne is een van de weinig pur sang ontwikkelaars die vanaf jongs af wist wat haar talent was: mensen ontwikkelen. Vanuit een volstrekt neutrale houding naar iemands huidige performance kijkend, daagt ze mensen uit meerdere stappen voorwaarts te zetten."
100%

Liefde voor mijn vak

100%
Op zoek naar ruimte in vraagstukken
100%
Nieuwsgierig naar jouw verhaal