arrow_drop_up arrow_drop_down

Ook kleine dingen kunnen avontuurlijk zijn!

"Ik houd van avontuur in de breedste zin van het woord: in de blubber met de auto, op pad met onze honden, maar ook wanneer ik met mensen aan de slag ga en hen help bij het zetten van haalbare en impactvolle stappen."

Coach en relatietherapeut Sanne Roks

Sanne in het kort

Ik ben Sanne Roks MSc. Ik ben in 1981 geboren in Breda en woon nu alweer een hele tijd in Utrecht, samen met Martijn en twee grote honden. Het liefst banjer ik buiten, in de natuur. Uiterlijk interesseert me niet zo veel, maar nagellak vind ik tof.

Echt dol ben ik op mijn werk en ik wissel werken af met terras-hangen en vuurtje stoken (in mijn eigen tuin aan het water!). Ik houd van 'dingen leren', van ruimte zoeken en van nieuwe mogelijkheden vinden.

Werken als coach voelt voor mij zingevend. Ik hoop op deze manier bij te dragen aan een 'lerende wereld', waarin we op een gezonde manier met onszelf, met anderen en de aarde omgaan.

Mijn motto is: zorg goed voor jezelf en deel je gezondheid met anderen. Verbinden met onszelf, luisterend naar elkaars verhalen en daarvan lerend.

De dingen die ik ♡

♡ Voor mijn dagstart trek ik minimaal 2 uur uit: maak een stevige bak filterkoffie, bereid de dag voor, doe mijn Chi-Kungs, fabriceer een slow-juice sap en wandel met de honden. Ik beleef hier zoveel plezier aan, dat ik er graag vroeger voor opsta.

♡ Mensen zijn natuur en het ritme van de natuur leeft ook in ons. Voor mij klopt dat: ik ben bewust bezig met het weer, met buiten zijn en met de seizoenen. Het voelt logisch om de maankalender te volgen en iedere Volle Maan vier ik daarom met een Vuurtje.

♡ Typisch aan #voorlopers is het voelen, zien en nemen van 'eigenaarschap', and I love this! Ik herken de gedrevenheid om nieuwsgierig mijn eigen aandeel te bekijken en het enthousiasme om, ook als het lastig is, mezelf te herontdekken en vormgeven. Zo kun je volgens mij, iedere dag een nieuw mens zijn. Heerlijke kans toch!?!

♡ Ik houd van de Liefde. (zelf)Liefde voedt je leven en lijf. Liefde in de relaties tussen mensen vind je altijd in een echte ontmoeting op de grens. Fenomenaal interessant.

Coach Sanne Roks Coaching Utrecht

Mijn missie, de lust van mijn leven!

Ik wil samen met jou en andere #voorlopers, een nieuwe beweging ontwikkelen. Want man-o-man, wat hebben we wereldwijd behoefte aan meer gezondheid en aan leiderschap dat wijzer is dan uitgaan van 'quick wins', polarisatie, oneliners en gaten dichtrennen. Een stijl die uitgaat van lange termijn besluiten, gezonde dialogen, innovatie en duurzame groei. In de afgelopen 20 jaar vergaarde ik een wonderlijke verzameling aan kennis en ervaring, waarmee ik #voorlopers, wegwijzers, leiders, ruimtevinders en groeizoekers, vanaf de zijlijn kan ondersteunen bij het gezond uitoefenen van hun invloed.

Laten we samenwerken!

Wat anderen over Sanne zeggen

Transparant tot de kern

"Sanne is naar mijn idee geboren om mensen te laten groeien. Door feedback en transparantie niet te schromen. Door te kijken en te voelen. Ze is betrokken, werkt divers en raakt op een natuurlijke wijze de kern."


Liefdevol onderzoekend

"Typisch Sanne vind ik, dat ze altijd vragen blijft stellen en onderzoeken. Liefdevol gaat ze door waar anderen ophouden. Ik vind dat heerlijk, want ik weet dat ze niet stopt vóór iets 'goed' is."


Oordeel-vrije ontwikkelaar

"Sanne is een van de weinig pur sang ontwikkelaars die vanaf jongs af wist wat haar talent was: mensen ontwikkelen. Sneller, beter, scherper. Vanuit een volstrekt neutrale houding naar iemands huidige performance kijkend, daagt ze mensen uit meerdere stappen voorwaarts te zetten."


100%

Liefde voor mijn vak

100%
Op zoek naar ruimte in vraagstukken
100%
Nieuwsgierig naar jouw verhaal