arrow_drop_up arrow_drop_down

Heb je het zwaar met de corona lockdown en thuiswerken? Wil je jouw veerkracht en mentale fitheid terugvinden?


I've got your back!

Sanne Roks MSc coach van #voorlopers en leiders

Veerkracht en #mentaalfit zijn tijdens deze lockdown

Het is tijdens deze 'corona thuiswerk lockdown' periode prettig om met een filosofische voeler op te lopen, als je jouw veerkracht en mentale fitheid sneller wilt terugvinden. Als coach luister ik oordeel-vrij naar jouw verhaal, waardoor verbindingen in je ervaringen gevonden worden. Ik voorzie je van informatie, denk mee met praktische zaken als dagindeling, afwisseling, hulpbronnen en fysieke activiteiten, maar ook in de diepte over patronen, ervaringen en relationele skills. Vele keren heb ik bijgedragen aan de persoonlijke groei van mensen zoals jij. Door mijn expertise en bedrevenheid, kan ik algemene learnings omzetten naar praktische antwoorden en inzichten die heel precies passen in jouw leven. Zo help jij jezelf de coronaperiode door!


Herken je dingen uit het onderstaande lijstje?

1. Je voelt je eenzaam

2. Je voelt je zwaarmoedig of verslagen

3. Jouw relatie staat onder druk, doordat jullie thuis boven op elkaar zitten

4. Je bent opvliegender dan normaal

5. Of juist: je trekt je steeds verder terug en begint op een holbewoner te lijken

6. Je mist de dagelijkse routine van werk en jouw ritme is ver te zoeken

7. Je werkt zo ongelooflijk veel, dat een burnout op de loer ligt

8. Je werk is niet leuk meer; alles wat je energie gaf (collega's en interactie), is verdwenen

9. Je bent angstig: bang om ziek te worden, bang om mensen te besmetten, je baan te verliezen, ...

10. Je bent je baan kwijt en vraagt je af wat je nu moet doen

11. Je dagen zijn te leeg: je weet niet hoe je ze moet vullen en bent tv kijken eigenlijk gewoon beu

12. Je begint veel alcohol te drinken of andere verslavingen te ontwikkelen

13. Je krijgt jouw piekerhoofd niet meer stil


No worries! Half Nederland heeft er in meer of mindere mate last van en met een beetje extra hulp, maak jij jezelf coronaproof!


Met welke van de onderstaande onderwerpen wil jij aan de slag?

1. Omgaan met de druk en eenzaamheid van corona

2. Nieuwe tijdsbestedingen vinden en je in je eentje leren vermaken

3. Balans vinden en stresspieken/ piekeren reduceren

4. Gezonde grenzen kennen en kunnen stellen

5. Goed voor jezelf kunnen zorgen en je blijven verbinden met de mensen om je heen

6. Nieuwe toekomstplannen maken

7. Emotionele uitbarstingen stabieler maken

8. Jouw eigen aandeel in je relatie onderzoeken

9. Een nieuw ritme vinden in je dag, een ritme dat je goed doet

10. Jouw zelfzorg opbouwen en/of zelfliefde ontwikkelen


Is er een ander onderwerp waarover je wilt sparren en vraag je jezelf af of ik daarmee uit de voeten kan? Bel me dan op 0648973343, stuur een Voicebericht via Whatsapp of laat je vraag achter via de contactpagina.

Over jou:

☞ Je wilt goed voor jezelf zorgen, metaal fit en veerkrachtig zijn

☞ Je wilt corona gebruiken als moment voor bezinning en moet/ wilt andere keuzes maken

☞ Je weet dat de winter nog lang duurt en wilt zorgen dat je back-up hebt: iedere week of twee weken ruimte om met iemand te praten zonder je een 'zeur' te voelen

☞ Je wilt leren om je ook in je eentje te vermaken en stabiel te voelen

Wat krijg je?

☞ Mij, als jouw persoonlijke corona coach 😊🥳

☞ 8 één-op-één sessies van 5 kwartier waarmee je ruimte en duidelijkheid in jouw vraag krijgt

☞ Als je dat wilt: 'huiswerk' voor tussen de sessies

☞ Keuze tussen face-to-face en online sessies

Tarief

Het tarief voor acht één-op-één sessies van vijf kwartier is € 1000,-. Dit tarief is inclusief btw voor particulieren klanten en exclusief btw voor zakelijke klanten en werkgevers.

Je ontvangt je factuur in één keer òf betaalt iedere sessie per pin.

Afwijken van de standaard?

Wil jij een kwartier langer of korter per sessie? Of wil je afwijken in het aantal sessies? Dat kan in overleg.

Opmerkelijk aan mijn manier van werken

Je bent zelf eigenaar, daarom geen dossier

Jouw vraagstuk is privé. Je wordt daarom niet 'vastgelegd' in een dossier, ik maak geen aantekeningen. Tijdens de sessies werken we met een 'leerflap' waarop je jouw eigen voortgang (samen met mij) optekent. Deze 'leerflap' blijft van jou en je neemt dit betekenisvolle document mee naar huis, als je klaar bent. Daarna bewaar ik alleen nog maar jouw naam, contactgegevens en waardevolle herinneringen aan onze samenwerking.

Helderheid door werkregels, bijvoorbeeld: 'niets is gek'

De wijzen in het Oosten zeiden het 5000 jaar geleden al: “kijk naar jezelf met nieuwsgierigheid en mildheid, zodat je de ruimte hebt om écht onderzoek te doen en kunt groeien”. Daarom is een van mijn werkregels: niets is gek.


Alle werkregels zijn simpel, logisch en gezond. Ben je nieuwsgierig naar de andere? Klik dan hier.

Ik voer maximaal 4 gesprekken per dag

Psychologen en hulpverleners ontvangen tot wel 9 klanten per dag. Ik heb daar diep respect voor en tegelijkertijd ben ik super blij dat ik andere keuzes kan maken: ik ben vrijgevestigd, werk niet met verzekeraars en bepaal daardoor mijn eigen kwaliteitsniveau!

Ik voer maximaal 4 gesprekken per dag, zodat ik jou mijn beste aandacht, input en frisse energie kan geven.

Heb je een coronadepressie? Hervind je veerkracht en word #mentaalfit!

Zo werkt het:

  • Je neemt contact met me op via het onderstaande contactformulier of je belt/appt me op 06 4897 3343.
  • We plannen een eerste sessie in.
  • Tijdens ons gesprek gaan we direct aan de slag en onderzoeken we jouw leervraag.
  • Ik vind het belangrijk dat jij een optimaal groeiresultaat zult hebben en dat vraagt om een gezonde klik. Na ons eerste gesprek zullen we beide nog eens nagaan of we met elkaar aan de slag te kunnen. We 'slapen er een nachtje over'.
  • Bij wederzijds vertrouwen vervolgen we het traject zoals we hebben besproken en stuur ik je een factuur. Wil je om welke reden dan ook niet verder met mij, dan is dit helemaal ok. Let op: de eerste bijeenkomst wordt altijd in rekening gebracht, ook als je besluit elders verder te leren.


Mijn belofte aan jou...

... is dat ik je al mijn expertise, bedrevenheid en aandacht geef. Zo zetten we algemene lessen om naar praktische antwoorden en vernieuwende inzichten die heel precies passen in jouw leven en stap jij een volgende fase in!

Offerte voor jouw werkgever nodig? In deze FAQ lees je er meer over.

Anderen over Sanne

"Ik heb zoveel geleerd, daar ben ik van onder de indruk."

"Dank voor de spiegel die je me voorhield. Het maakt mijn eigen handelen en gevoel helder."
"Ik voel mij begrepen, dat vind ik erg belangrijk. Sanne inspireert me."
corona thuiswerken coach coaching Utrecht

Groei-zin? Start vandaag nog!